Sørlandschips ga liv til logoen sin. Kjennskapen økte med 119%.

Historien

Sørlandschips er et norskprodusert chipsmerke. Sommeren 2021 hadde de et mål om å skape sommerstemning rundt omkring i Norge. Ønsket om å engasjere målgruppen til merkevaren på en ny og annerledes måte gjorde at Snapchat ble kanalen der kreativiteten og chipsen fikk spille hovedrollen.

Løsningen

AR ble det perfekte formatet for å la brukerne ta del i Sørlandschips’ sommerstemning. Med AR-linsen kunne chipsen hoppe opp på skulderen til brukeren eller danse rundt til deilig sommermuskk med solbriller på, samtidig som den koste seg med Sørlandschips. Scannet du en pose med Sørlandschips, kom figuren hoppende ut av chipsposen. Dette førte til at norske Snapchattere frivillig brukte mye tid med merkevaren, og man fikk koblet Sørlandschips tettere sammen med knasende god sommerstemning. Ved å bruke AR på denne måten ble Sørlandschips blant de første i Norden som lot folk skanne logoen for å få en unik AR-opplevelse.

Resultatet

Ved å la nordmenn vekke logoen til liv fikk de en knasende opplevelse og Sørlandschips økte reklamekjennskapen med 119%.1

Dette er en utrolig spennende og ny måte å få målgruppen til å engasjere seg i merkevaren og produktet vårt. Vi kommer til å bruke denne AR-løsningen i årene fremover.

Miriam Røe, Marketing Manager for Sørlandschips

Real business results,
powered by Snap AR.

Open your Snapchat.
1 Snap Inc. brand lift survey of 488 Snapchat users. Control n= 333 exposed n=155 May 30 - July 5, 2021