ice fikk Snapchattere til å konkurrere i skiløypene mer enn 1.5 millioner ganger.

Historien

ice er hovedsponsor for Norges Skiskytterforbund, og har en samarbeidsavtale med verdens beste skiskytter, Johannes Thingnes Bø. Under Skiskytter VM i 2020 ønsket ice å la Snapchattere ta del i arrangementet, til tross for at de fleste satt hjemme på grunn av koronapandemien, var på hjemmekontor og generelt ikke kunne delta på arrangementet fysisk.


Løsningen

Løsningen ble å skape to unike AR-opplevelser der norske Snappchattere kunne delta i skiskyting og heie frem det norske skiskytterlaget hjemme fra sofakroken. Den ene linsen lot deg få på deg skiskyterutstyret og heie frem de andre utøverne. Den andre linsen lot deg prøve deg som skiskytter selv, ved å prøve å treffe blink 3 ganger.


Resultatet

Kampanjen til ice engasjerte stort og ble delt hyppig blant nordmenn. Over 1,1 million1 nordmenn lekte med ice og skiskytterlandslaget, og delte opplevelsen over 500.000 ganger!

Tiden vi har vært gjennom alle sammen nå har gjort at vi har måttet tenke litt annerledes, og sammen med Snapchat fant vi en treffsikker og gøy måte å engasjere målgruppen vår på. Å bringe nordmenn sammen rundt sportsøyeblikk og vise vår rolle som hovedsponsor på denne måten har vært fantastisk morsomt.

Beathe Stangeland Eide, Head of Brand Marketing for ice

Real business results,
powered by Snap AR.

Open your Snapchat.
1 Data from Snap Ads Manager January 5 - March 31, 2021