Snap Partner Summit 2022

Vi höll vår fjärde årliga Snap Partner Summit virtuellt!
I år fokuserade ett segment av Snap Partner Summit på AR-shopping och hur Snap gör det enklare och snabbare än någonsin för konsumenter att få tag på sina produkter. Allteftersom handeln fortsätter att förändras kommer förstärkt verklighet att spela en allt mer viktig roll för hur varumärken och företag kommunicerar med sin målgrupp och blåser liv i shoppingupplevelsen. 
Under evenemanget berättade vi bland annat om våra AR-shoppingfunktioner Lins med AR-bilder, 3D-tillgångshanteraren och vår nya shoppingmekanism Dress Up, och hur dessa kraftfulla verktyg inte bara hjälper varumärken att utveckla minnesvärda upplevelser för sina kunder, utan också gör konsumenterna självsäkra nog att shoppa produkterna. 

Ta shoppare från "det här ser bra ut" till "det här ser bra ut på mig".

Sedan januari förra året har
250 miljoner Snapchattare
interagerat med AR-shoppinglinser fler än 5 miljarder gånger!1 De rankade också Snapchat som den bästa plattformen för att dela med sig av shoppingstunder.2
Dessutom minskas mängden returer med 70 % när man provar med AR och leder även till en 50 % högre konverteringsgrad.3

Låt oss zooma in

Kolla in hur Snap AR revolutionerar shoppingupplevelsen.

Här och nu med AR-shopping

DRESS UP
Med den helt nya shoppingupplevelsen i appen  Dress Up kan Snapchattare upptäcka och dela med sig av nya looks från världen över. Dress Up ger Snapchattare det allra bästa vad gäller AR-mode och prova på-upplevelser från kreatörer, återförsäljare och modemärken och gör att de enkelt kan spara och utforska accessoarer i det nya shoppingavsnittet i sina profiler. 
LINS MED AR-BILDER
Lins med AR-bildteknik ger ert varumärke möjligheten att använda era befintliga produktfoton och omvandla dem till AR-färdiga tillgångar för Snaps prova med AR-upplevelser. Med en enda helkroppsbild kan era konsumenter prova på ännu fler outfits och handla produkter med självsäkerhet. 

3D-TILLGÅNGSHANTERARE

Med 3D-Asset Manager funktioner kan ditt varumärke sömlöst utveckla och ladda upp din produktkatalog i 3D och ta dina bilder till en ny nivå.
KAMERAPAKET FÖR AR-SHOPPING 
Men AR-shoppingupplevelsen slutar inte där! Genom att skapa kamerapaket för AR-shopping kan nu alla appar med kamerapaket erbjuda samma fängslande upplevelse för sina kunder överallt och ge dig det bästa från Snaps AR-kamera för att kunna prova direkt i appen. 

Snapchat kan hjälpa din verksamhet växa – oavsett hur stor den är.

1 Snap Inc.:s interna data från 1 januari 2021–28 februari 2022.
2 Global Crowd DNA Study beställd av Snap Inc. | Bas: Generation Z, dagliga Snapchattare = 2 092 dagliga Tiktok-användare = 2 223 dagliga Instagram-användare = 2 150 dagliga Facebook-användare = 1 227 dagliga Messenger-användare = 1 088 dagliga Whatsapp-användare = 1 554 dagliga Twitter-användare = 1 101 | F: Vilka av följande stunder tycker du om att dela eller fira på varje app? (NÄT: När jag har köpt något som jag gillar; När jag shoppar).
3 AR-insiderartikel, ”Does AR Really Reduce eCommerce Returns?”