Snap Partner Summit 2022

Vi var virtuell vert for den fjerde, årlige Snap Partner Summit.


I år fokuserte en del av Snap Partner Summit på AR-shopping, og hvordan Snap gjør det enklere og raskere enn noen gang å få produktene dine i hendene på forbrukerne. Ettersom handelsverdenen fortsatt er i endring, spiller utvidet virkelighet en viktig rolle i hvordan merkevarer og bedrifter kommuniserer med publikum, og styrker shoppingopplevelsen. 


Under arrangementet delte vi hvordan AR-shoppingfunksjonene våre, slik som Linser med AR-bilder, 3D Asset Manager og den nye shoppingdestinasjonen i appen, Dress Up, kan være kraftige verktøy som ikke bare hjelper merkevarer med å utvikle minneverdige opplevelser for kundene sine, men også gir forbrukerne tryggheten til å foreta kjøp. 

Sørg for at shoppere går fra å si «Dette ser bra ut» til «Dette ser bra ut på meg».  

Siden januar i fjor har

250 millioner Snapchattere

samhandlet med AR-Linser for shopping mer enn 5 milliarder ganger!1 De rangerer også Snapchat på topp når det kommer til å dele shopping-øyeblikk.2


I tillegg sørger virtuell prøving av klær for at antall returer synker med 70 %, noe som fører til en 50 % høyere konverteringsgrad. 3

Vi zoomer inn

Sjekk hvordan Snap AR revolusjonerer shoppingopplevelsen.

DRESS UP

Med den helt nye shoppingopplevelsen Dress Up i appen kan Snapchattere bla gjennom, utforske og dele nye antrekk fra hele verden. Dress Up gir deg det beste innen AR-mote og prøveopplevelser fra kreatører, forhandlere og klesmerker. Dress Up gjør det også mulig for Snapchattere å lagre og legge til tilbehør enkelt i den nye shopping-delen i profilen. 

LINSER MED AR-BILDER


Linser med AR-bildeteknologi gir merkevaren din muligheten til å bruke de eksisterende produktbildene dine og gjøre dem om til klare AR-ressurser for AR-prøveopplevelsene til Snap. Ved å ta en selfie med hele kroppen i fokus kan forbrukerne enkelt prøve på enda flere antrekk, samt trygt fullføre kjøp. 


3D ASSET MANAGER

Med muligheter for 3D Asset Manager kan merkevaren din sømløst utvikle og laste opp produktkatalogen i 3D og ta bildene dine til et helt nytt nivå.

CAMERA KIT FOR AR SHOPPING 

AR-shoppingopplevelsen stopper ikke her! Ved å lage Camera Kit for AR-shopping kan enhver app med Camera Kit nå tilby den samme engasjerende shopping-opplevelsen for kundene sine overalt, ved å ta de beste funksjonene for virtuell prøving fra kameraet til Snap direkte til appen din. 

Snapchat kan hjelpe små, mellomstore eller store bedrifter med å vokse.

Lag en annonse
1 Snap Inc. interne data 1. januar 2021–28. februar 2022.
2 Global Crowd DNA Study autorisert av Snap Inc. | Base: Generasjon Z – daglige Snapchattere = 2092, daglig på TikTok = 2223, daglig på Instagram = 2150, daglig på Facebook = 1227, daglig på Messenger = 1088, daglig på Whatsapp = 1554, daglig på Twitter = 1101 | Spm.: Hvilke av følgende øyeblikk liker du å dele eller feire på hver app? (NET: Når jeg har kjøpt noe jeg elsker; Når jeg er på shopping).
3 AR Insider-artikkel, «Reduserer faktisk AR antall returer fra netthandel?»