Snap Partner Summit 2022

Vi afholdt vores fjerde årlige Snap Partner Summit virtuelt.

I år fokuserede en del af vores Snap Partner Summit på AR-shopping, og hvordan Snap gør det nemmere og hurtigere end nogensinde før at få jeres produkter ud til forbrugerne. Handel bliver ved med at udvikle sig, og augmented reality spiller en vigtig rolle for, hvordan brands og virksomheder kommunikerer med deres publikum og fornyer shoppingoplevelsen. 

Under arrangementet fortalte vi om, hvordan vores funktioner til AR-shopping – bl.a. Linse med AR-billeder, 3D-aktivværktøj og Dress Up, der er vores nye shoppingdestination i appen – er effektive værktøjer, der ikke blot hjælper brands med at udvikle kundeoplevelser, som gør indtryk, men som også giver forbrugerne mod på at købe.  

Flyt kunderne fra "det ser godt ud" til "det klæder mig". 


Siden januar sidste år har

250 millioner Snapchattere

brugt Linser til AR-shopping over 5 milliarder gange! 1 De vurderer også Snapchat som den bedste platform til at dele shoppingoplevelser. 2

Derudover sænker Prøv med AR mængden af returneringer med 70 % og fører til en 50 % højere konverteringsrate. 3


Lad os zoome ind

Se, hvordan Snap AR revolutionerer shoppingoplevelsen.

Her er vi med AR-shopping


DRESS UP

Med Dress Up, den helt nye shoppingoplevelse i appen, kan Snapchattere gennemse, finde og dele nye looks fra hele verden. Dress Up, der kombinerer det bedste fra AR-mode og påklædningsoplevelser fra skabere, forhandlere og modebrands, giver Snapchattere mulighed for nemt at gemme og finde tilbehør i det nye shoppingafsnit under deres profil.

3D-AKTIVVÆRKTØJ

Jeres brand kan bruge funktionerne i 3D-aktivværktøjet til nemt at udvikle og uploade jeres produktkatalog i 3D og dermed løfte jeres billeder til et helt nyt niveau.


LINSE MED AR-BILLEDER

Teknologien med Linse med AR-billeder gør det muligt for jeres brand at bruge jeres eksisterende produktbilleder og omdanne dem til AR-kompatible aktiver, som kan anvendes til Snaps Prøv med AR. Når jeres forbrugere tager en selfie i fuld figur, kan de prøve endnu flere outfits og trygt købe dem.

CAMERA KIT TIL AR-SHOPPING

AR-shoppingoplevelsen stopper ikke her! Ved hjælp af Camera Kit til AR-shopping kan alle apps med kameraudstyret nu tilbyde den samme fængende shoppingoplevelse til deres kunder overalt. Udstyret bringer det bedste fra Snaps kamera til Prøv med AR direkte til jeres app. 


Snapchat kan hjælpe jeres lille, mellemstore eller store virksomhed med at udvikle sig.

Opret en reklame
1 Snap Inc., interne data fra 1. januar 2021 til 28. februar 2022.
2 Global Crowd DNA-undersøgelse på vegne af Snap Inc. | Base: generation Z, daglige Snapchattere = 2.092, daglige TikTok-brugere = 2.223, daglige Instagram-brugere = 2.150, daglige Facebook-brugere = 1.227, daglige Messenger-brugere = 1.088, daglige Whatsapp-brugere = 1.554, daglige Twitter-brugere = 1.101 | Sp.: Hvilke af følgende oplevelser kan du lide at dele eller fejre i de forskellige apps? (NETTO: Når jeg har købt noget, jeg kan lide. Når jeg shopper).
3 Artikel i AR Insider, "Does AR Really Reduce eCommerce Returns?" (Mindsker AR virkelig antallet af returneringer i forbindelse med e-handel?)